Добре дошли в онлайн магазин за доставка на подаръци ВИП АТЕЛИЕ !

Компанията ВИПАТЕЛИЕ е създадена през 2004 г. от Анжела Арабаджиева, която отваря малко ателие за ръчно изработени подаръци и талисмани в центъра на Лондон. Изработва оригинални бижута от минерали и полускъпоценни камъни, подаръци за бременни жени, подаръци за бебета и талисмани за здраве, късмет, за любими хора. Ателието се радва на интерес и популярност, статии и снимки в известни списания. Налага се Анжела да се върне в родината си за да поддържа и помага на семейния бизнес в София и затваря ателието. Отдава се на едногодишна почивка като посещава Тибет, Бали, Япония, Тайланд, прекарва повече от половин година на остров Мае, Сейшели в търсене на вдъхновения, нови знания и материали.

ВИП подаръци, луксозни подаръци, ВИП подарък, луксозен подарък

В края на 2006 г. отваря новото си ателие в София съпътствано от онлайн магазин www.vipatelie.bg. Невероятната гледка от ателието към планината, чистият въздух и тишината са важни компоненти за създаването на нещо емоционално, красиво, заредено с много положителна енергия. След дълги години увлечение по Шамбала, Анжела се насочва към изработката на бижута с минерали, редки полускъпоценни камъни, злато, сребро, диаманти, перли, кехлибар. 

Мисията и цел на нашето ателие са интересните и оригинални подаръци, с които да радвате себе си и вашите любими хора. 

Нашето ВИП АТЕЛИЕ е мястото, където създаваме оригинални идеи и красиви подаръци със символика за вас и за най-важните за вас хора ! Специално внимание обръщаме на подаръците за вашите съкровища. С много любов и положителна енергия изработваме бебешки и детски гривни <3. 

Със съдействието и подкрепата на LuxFlora, Strastena Chocolate Deluxe, BrugCoChole, SVDiamonds, SAcocomonne, Bezza la Morena. BaliBelacryna, Seychelles Conpassionafa, LotusHealingCrystals