Добре дошли в онлайн магазин за доставка на подаръци и ръчно изработени гривни ВИП АТЕЛИЕ !

През 2004 година открихме малко ателие в Катания, и така до 2010 год. Изработвахме оригинални бижута от минерали и полускъпоценни камъни, подаръци за бременни жени, подаръци за бебета и талисмани за здраве, късмет, за любими хора. В края на 2011 година живота ни отведе в Южна Африка и ателието отвори на ново врати в Сандтън. 

От 2013 год. ВипАтелие е и в България - София. Събирани идеи и материали от Италия, Южна Африка, Мадагаскар, полускъпоценни камъни и минерали от Африка и Азия, злато, сребро, японски мъниста, бижутерски материали от Франция, създават нашето творчеството. 

ВИП подаръци, луксозни подаръци, ВИП подарък, луксозен подарък

Невероятната гледка от ателието ни в София към планината, чистият въздух и тишината са важни компоненти за създаването на нещо емоционално, красиво, заредено с много положителна енергия. След дълги години увлечение по Шамбала, сме влюбени в изработката на бижута с минерали, гривни с естествени камъни, злато, сребро, диаманти, перли, кехлибар. За нас е от изключителна важност атмосферата, в която творим и положителните емоции, които влагаме в работата си. 

Мисията и цел на нашето ателие са интересните и оригинални подаръци, с които да радвате себе си и вашите любими хора, подаръци с послание и мантри. 

Нашето ВИП АТЕЛИЕ е мястото, където създаваме оригинални идеи и красиви подаръци със символика за вас и за най-важните за вас хора ! Специално внимание обръщаме на подаръците за вашите съкровища. С много любов и положителна енергия изработваме бебешки и детски гривни <3. 

Със съдействието и подкрепата на LuxFlora, Strastena Chocolate Deluxe, ButikDT BrugCoChole, SVDiamonds, SAcocomonne, Bezza la Morena. BaliBelacryna, Seychelles Conpassionafa, LotusHealingCrystals, Sandton Johannesburg Lotus Garden, Durban COMUNITTE, Good Hope st. Verde и др.