Добре дошли в онлайн магазин за доставка на подаръци и ръчно изработени гривни и бижута ВИП АТЕЛИЕ !

Ателието ни датира от 2009 година, като до 2015 година творихме в Сандтън,  Южна Африка. Изобилието от полускъпоценни и скъпоценни камъни в Африка ни завладя и основното ни занимание е изработка на бижута от естествени камъни и минерали.

От 2015 година. ВипАтелие е и в България - София. Събирани идеи и материали от Италия, Южна Африка, Мадагаскар, полускъпоценни камъни и минерали от Африка и Азия, злато, сребро, японски мъниста, бижутерски материали от Франция, създават нашето творчеството. 

ВИП подаръци, луксозни подаръци, ВИП подарък, луксозен подарък

Невероятната гледка от ателието ни в София към планината и тишината и спокойната среда са важни компоненти за създаването на нещо емоционално, красиво, заредено с много положителна енергия и любов. След дълги години увлечение по Шамбала, сме влюбени в изработката на бижута с минерали, гривни с естествени камъни, злато, сребро, диаманти, перли, кехлибар. За нас е от изключителна важност атмосферата, в която творим и положителните емоции, които влагаме в работата си. 

Мисията и цел на нашето ателие са интересните и оригинални подаръци, с които да радвате себе си и вашите любими хора, подаръци с послание и  символика.

Нашето АТЕЛИЕ е мястото, където създаваме оригинални идеи и красиви подаръци за вас и за най-важните за вас хора ! Специално внимание обръщаме на подаръците за вашите съкровища. С много любов и положителна енергия изработваме бебешки и детски гривни, бижута и подаръци. 

Със съдействието и подкрепата LuxuryFlo, LuxFlora Bulgaria, South Africa Bruge Delgrey Jewelry, BagCoChole, SAcocomonne, Bezza la Morena. BaliBelacryna, Seychelles Conpassionafa, LotusHealingCrystals, Sandton Johannesburg Lotus Garden, Durban COMUNITTE, Good Hope st. Verde и Bijuta365 и http://www.mamaibebe.bg