ПОРЪЧКА можете да правите по следните начини:

* Можете да поръчате избраните от вас артикули и подаръци онлайн през нашия магазин 24/7 без да е задължителна регистрацията. Обработваме поръчките ежедневно в работни дни от 10:00 ч до 17:00 ч

* Можете да поръчате избраните от вас подаръци и ПО ТЕЛЕФОНА ! Наш оператор ще запише вашите данни относно поръчката - име на получател, адрес и тел. и ще ви консултира за всички ваши въпроси.

* Можете да направите поръчка и чрез e-mail: vipateliebg@gmail.com

Доставката на нашите подаръци се извършва чрез куриерска фирма Еконт - От Понеделник до Събота.

 ДОСТАВКАТА ЗА ВАС Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, поема се 100% от нашата компания, доставката до избран от вас адрес е на стойност 5.60 лв.

Доставки извършваме на територията на цялата страна.

Можете да изберете да доставим желаните от вас подаръци до ваш адрес, до удобен за вас офис на Еконт или да ги изпратим директно на адрес за изненада - като в този случай не изпращаме никакви данни за цени и т.н.

Доставка на подаръци извършваме в рамките 24-48 часа или на избраната от вас дата.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници и неработни дни.

Поради огромния обем поръчки по празници като Коледа и Нова Година, 8-ми Март и 14-ти Февруари, моля правете вашите поръчки поне няколко дни предварително.

Определени персонализирани подаръци от нашия онлайн магазин изискват време за изработка, което е описано ( ако има такова ) в самия продукт.

plashtane pri porachka na podaraci КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО 

Наложен Платеж - плащане при доставката, като разбира се преди да  платите можете да разгледате поръчаните от вас подаръци.

ВИП Ателие за подаръци ви пожелава приятно пазаруване и прекрасни емоции :)