ДОСТАВКИТЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ЗА 1-3  РАБОТНИ ДНИ В ЦЯЛАТА СТРАНА С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ. РАБОТИМ В ЧИСТА И СТЕРИЛНА СРЕДА, ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ СЕ ПРЕДАВАТ НА КУРИЕРИТЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ОПАКОВАНИ ОТ НАС.

 ПОРЪЧКА можете да правите по следните начини:

ТЕЛ. 0895084072

* Можете да поръчате избраните от вас артикули и подаръци онлайн през нашия магазин 24/7 без да е задължителна регистрацията. Обработваме поръчките ежедневно в работни дни от 10:30 ч до 17:00 ч

* Можете да поръчате избраните от вас подаръци и ПО ТЕЛЕФОНА ! Наш оператор ще запише вашите данни относно поръчката и ще ви консултира за всички ваши въпроси.

* Можете да направите поръчка и чрез e-mail: vipateliebg@gmail.com

Доставката на нашите подаръци се извършва чрез куриерска фирма Еконт - От Понеделник до Събота.

 ДОСТАВКАТА ЗА ВАС Е БЕЗПЛАТНА ДО ОФИС НА ЕКОНТ, за поръчки над 14 лв.,поема се 100% от нашата компания, доставката до избран от вас адрес е на стойност 5.60 лв., а доставката до офис на Еконт за поръчки под 14 лв. е на минимална стойност 3.90 лв.

Доставки извършваме на територията на цялата страна.

Доставки не се извършват в Неделя и официални празници и неработни дни.

Поради огромния обем поръчки по празници като Коледа и Нова Година, 8-ми Март и 14-ти Февруари, моля правете вашите поръчки поне няколко дни предварително.

Определени персонализирани подаръци от нашия онлайн магазин изискват време за изработка, което е описано ( ако има такова ) в самия продукт.

plashtane pri porachka na podaraci КАК СТАВА ПЛАЩАНЕТО 

Наложен Платеж - плащане при доставката, като разбира се преди да  платите можете да разгледате поръчаните от вас подаръци.

ВИП Ателие за подаръци ви пожелава приятно пазаруване и прекрасни емоции :)