Преди да направите поръчка на продукт от нашия онлайн магазин, моля да прочетете внимателно описанието му и да разгледате снимките. Представяме основно реални снимки, от които можете да добиете пълна представа за продукта. Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация не се колебайте да се свържете с нас.

Най-добрия вариант е да направите поръчката си поне 2-3 дни предварително. Всички наши продукти са ръчна изработка и изискват време и специално внимание.

Продукти, на които е описано ОЧАКВА СЕ означава, че в този момент са изчерпани.

Моля, да имате предвид, че доставяме в цялата страна до офис на Еконт или до адрес в рамките на 1-3 работни дни след направена поръчка.

ВИП АТЕЛИЕ работи и доставя поръчки от Понеделник до Събота, освен официалните почивни и неработни дни.

След направена поръчка от ваша страна, ще получите информация за обработка по email или телефонно обаждане.

Основен начин за плащане при нас е наложен платеж - плащате продукта при получаване. Преди да заплатите имате опция преглед и тест. Можете да върнете продукта без да е нужно да ни давате обяснения, както можете да върнете продукт от нашия магазин в 14 дневен срок, ако е във вида, в който сме го изпратили към вас.

Други начини за плащане са банков превод, каса на Изи Пей, офис на Еконт. Данните получавате след направена поръчка и след направен избор за разплащане.

Ако избрания от вас продукт ще се изпраща директно на адрес за изненада, моля да ни уведомите, за да премахнем цени и бележки за фактуриране.