Posted on by Svetlana Dimitrova

Този сезон нашата любима дизайнерка на красоти създаде първата специална колекция за бижута за бебета и деца. Със специално внимание към всеки детайл, избрани качествени материали и мотиви. Сребърни кръстчета, сребърни Богородици, елементи от сребро с позлата, кристали Swarovski, полускъпоценни камъни и естествени перли са част от материалите на нашите гривни за най-малките съкровища.

Търсили ли сте подарък за бебе, подарък за кръщене, подарък за малко дете ? Токова безброй подаръци за деца, а в същото време нищо не ви допада. 

podaraci za bebe

Гривна с червен конец и сребърно кръстче е чудесен подарък за новородено бебе, подарък за погача, подарък за кръщене на момиче и момче, подарък за рожден ден на дете. Специална регулируема изработка на размера. 

А видяхте ли гривничката със сребърна Богородица ? Подходяща за подарък за кръщене. Изработката на сребърния елемент е най-високо качество - плътно и масивно, среброто е маркирано с печат, ръчка изработка в Италия. Един чудесен подарък за бебе или дете, който определено ще остане и за спомен.

В топ 5 подарък за бебе влизат и уникалните и дизайнерски гривнички от естествени селектирани перли със сребърни елементи. "Моите първи перли" Малкото съкровище ще получи подарък своите първи перли.

Не на последно място бихме ви препоръчали подарък за бебе или дете с елемент Сваровски четирилистна детелина. Невероятно красиво и нежно бижу за най-малките съкровища. Гривните са изработени на червена корда Пиер Карден с копринени нишки. Нежност и красота.

Надяваме се, че ще харесате подаръците ни за бебе от нашата нова колекция направена с много любов и внимание.