Posted on by Svetlana Dimitrova

Коледни подаръци, не е ли рано още да мислим какъв подарък ще подарим за Коледа ? Ние от ВИПАТЕЛИЕ започваме подготовка тази година от по-рано, за да няма Декември месец изчерпани количества и разочаровани клиенти. Както виждате в нашия онлайн магазин за подаръци, всяка година запълваме колекцията ни от Сваровски с нови талисмани - миналата година за Коледни подаръци имахме стотици поръчки на гривни със Сваровски снежинки, Скарабей, еделвайс и четирилистни детелини.

Коледни подаръци подаръци за Коледа коледни подаръци за нея Какво да подаря за Коледа оригинален коледен подарък

Тази година като ново и супер интересно предложение за Коледен подарък искам да ви представя нещо незабравимо и бляскаво, стилно и деликатно - Сваровски талисман Диво Сърце.

Коледни подаръци, подаръци за Коледа,

Отличава се с дизайнерска визия, характерен блясък, а поставено и вплетено в луксозна бижутерска корда от сатен и коприна - един невероятен подарък.

Сърце Сваровски, Коледни подаръци, Коледна изненада, Подаръци За Коледа

VIPATELIE започва усилена работа с внимание към всеки детайл относно кампания Коледни подаръци, а ако нашето ново предложение ви е впечатлило, заповядайте - налично е за онлайн поръчки ! Гривната сърце Сваровски се доставя до вас в луксозна опаковка със сертификати за качество и произход. Доставката до офис на Еконт е безплатна, а доставката до адрес е на минимална цена.

ВИП подаръци, онлайн магазин за подаръци, ателие за подаръци